Laserontharing

Minder hoeven scheren en minder irritatie? Dan laserontharing met de Duetto MT Evo iets voor u! De Duetto werkt met gezuiverd en gebundeld licht met één en dezelfde golflengte. Het licht richt zich met een hoge intensiteit op het pigment in de haarwortel en de haarschacht, waardoor deze verhit en beschadigd worden. Hierdoor komt de haar niet meer terug. Supersnel, makkelijk en binnen een paar behandelingen mogelijk!

Neem contact op of Maak een afspraak

Voorbereiding op de behandeling

Als u behandeld gaat worden met de Duetto MT Evo, is het belangrijk dat u gedurende 6 weken voor de behandeling de zon zoveel mogelijk vermijdt. Lukt dit niet, dan is het belangrijk dat u uw huid beschermt met minimaal een factor 30. Gebruik gedurende de behandelperiode geen zelf bruinende crème. Dit kleurt het pigment in de huid, waardoor de laser het verschil niet ziet tussen het pigment in de huid of haar. Ook moeten de haren minstens zes weken van tevoren niet meer geharst en/of geëpileerd worden. Er zijn namelijk haartjes nodig in de huid, om te kunnen behandelen. Wel mag u de haartjes 24 tot 48 uur van tevoren scheren, wat tijdens het behandeltraject dus ook mag.

De behandeling

Voordat er met de behandeling wordt gestart, maken we de huid schoon en tekenen we het te behandelen gebied af met een wit huidpotlood. U en de huidtherapeut dragen tijdens de behandeling een beschermingsbril om de ogen te beschermen. Vervolgens word de laser ingesteld en wordt de behandelkop op het gebied geplaatst. Er is dus geen gel nodig! Pulserend zullen we het gebied afgaan en behandelen. De behandelingen zijn waarneembaar als een klein elastiekje dat tegen de huid aanschiet. Het is daarom niet geheel pijnloos, maar door het gepatenteerde koelsysteem is het heel goed te verdragen! Indien nodig koelen we de huid na afloop.

Behandelingen kunnen variëren van 5 minuten tot 90 minuten, afhankelijk van de gebiedsgrootte. De aantal behandelingen kunnen 6-8 sessies bedragen om de ca. 4 tot 12 weken. Dit is afhankelijk van de gebiedsgrootte en het lichaamsgebied.

Na de behandeling

Na de behandeling is er eigenlijk nauwelijks iets waarneembaar. De huid zal er lichtrood en soms licht gezwollen uit zien, wat zelfs een gewenste reactie is! Dit trekt gedurende de dag weer weg. U mag thuis altijd de huid koelen met een koelpack, zolang deze niet direct contact maakt met de huid. Na ongeveer 24 uur mag u gewoon weer make-up gebruiken. Houd er rekening mee dat de huid gedurende het hele behandeltraject gevoelig is voor zonlicht. Gebruik daarom een zonnebrandcrème met minimaal factor 30.

Vergoeding

In bepaalde gevallen wordt deze behandeling deels of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende verzekering. In uw polisvoorwaarden staat of u hiervoor in aanmerking komt.

Plan een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek

Benieuwd of deze behandeling bij u past? Of wilt u weten of er nog andere behandelmogelijkheden zijn? We informeren u graag tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.  De huidtherapeut is direct toegankelijk, waardoor u hiervoor geen verwijzing nodig heeft van een huisarts of specialist.

Huidaandoeningen waarbij deze behandeling wordt toegepast

Overbeharing kin

Ongewenste haargroei

(Overmatige) haargroei op plaatsen waar we dit niet willen hebben, kan erg storend zijn. Wij bieden de beste behandelingen voor elke haarsoort.
Keratosis pillars

Keratosis Pilaris

Kleine rode bultjes op uw bovenarmen of benen? Dan kan dit misschien Keratosis Pilaris zijn. Ze kunnen jeuken en kleine wondjes veroorzaken.

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Plan een intake

Vrijblijvend en kosteloos!

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.