Over ons

Uw Behandelaars

Ik ben Mandy Potters, huidtherapeut en eigenaresse van HuidSpot. Zelf heb ik jaren last gehad van een huidprobleem, waardoor ik weet wat voor impact dit kan hebben. Als schoonheidsspecialiste wilde ik mijn kennis verbreden en meer kunnen betekenen voor mensen met huidproblemen. Daarom volgde ik de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Met deze bredere kennis en mijn ambitie om op hoger niveau te helpen, startte ik in 2018 Huidtherapie Potters, nu bekend als HuidSpot.

Met jarenlange ervaring als behandelaar ben ik toegewijd aan het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit. Mijn unieke aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en de tijd die ik neem voor elke behandeling en uitleg. Ik geloof dat extra service en aandacht essentieel zijn voor het welzijn van mijn cliënten, en ik streef er altijd naar om hen de best mogelijke zorgervaring te bieden.

Als huidtherapeut behandel ik allround huidproblemen zoals acne, pigment- en vaatproblematiek, overbeharing, couperose en rosacea, littekens en huidoneffenheden. Daarnaast geef ik u graag advies over huidverzorging. Met deze combinatie zorg ik ervoor dat u weer lekker in uw vel komt te zitten. Een huid om trots op te zijn.

Hopelijk tot ziens in de praktijk!

AGB-code: 90105698
Kwaliteitsregister Paramedici: 39103891788
NVH lid: 520135

AGB-code: 90109232
Kwaliteitsregister Paramedici: 39105676988
NVH lid: 520396

Mijn naam is Joy Withagen, huidtherapeut bij HuidSpot. Na de havo wilde ik me verder verdiepen in het grootste orgaan van het lichaam: de huid. Alles wat met de huid te maken heeft, heeft me altijd al gefascineerd. Ik help graag anderen op een wetenschappelijk onderbouwde manier, wat zorgt voor een hoge standaard van zorg en betrouwbaarheid.

In 2020 heb ik de HBO-opleiding Huidtherapie afgerond, een specifieke en uitgebreide opleiding gericht op huidzorg. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten om naar het maximale resultaat te streven. Daarbij vind ik het belangrijk dat u als persoon wordt gezien en op basis daarvan een persoonlijk advies en behandelplan krijgt.

Als huidtherapeut behandel ik onder meer huidveroudering, pigmentstoornissen, vaatproblematiek, overbeharing, huidoneffenheden en acne. De diversiteit van deze behandelingen spreekt mij erg aan. Samen streven we naar het maximale resultaat. Uw inzet is essentieel voor het succes van de behandelingen. Ik voorzie u graag van advies over geschikte producten om de resultaten te optimaliseren, want samen bereiken we het beste voor uw huid!

Aan het einde van de behandelingen vind ik het belangrijk dat u tevreden de praktijk verlaat. Ik kijk ernaar uit u te helpen bij HuidSpot en hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Mijn naam is Hero Zijlker, cosmetisch arts bij HuidSpot. Jarenlang heb ik als dokter gewerkt in de plastische chirurgie waar mijn passie is ontstaan voor de esthetiek. Aansluitend ben ik tot cosmetisch arts opgeleid door niemand minder dan injectable goeroe dokter Tom van Eijk, wereldberoemd cosmetisch arts en founder van unieke technieken zoals de Fern Pattern Technique. Mijn technieken garanderen een duurzaam en natuurlijk resultaat waarbij mijn focus voornamelijk ligt op het verbeteren en versterken van de huidkwaliteit. Door deze werkwijze streef ik het natuurlijkste resultaat na. Tijdens een vrijblijvend consult zal ik door mijn uitgebreide medische achtergrond u deskundig adviseren over de behandeling die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.

“Als cosmetisch arts streef ik ernaar om mensen gelukkig te maken. Met veel precisie en persoonlijke aandacht verzeker ik u van een natuurlijk en schitterend resultaat.”

BIG-nummer: 19922460201

Wist u dat ruim 2 miljoen mensen in Nederland een huidprobleem hebben?

Wist u dat ruim 2 miljoen mensen in Nederland een huidprobleem hebben?

Uw huid, onze zorg

Een huidprobleem kan gepaard gaan met fysieke ongemakken of een zichtbare uitwerking. Beide kunnen veel invloed hebben op ons dagelijks leven. Iedereen ervaart dit anders: wat de een ziet als een kleine afwijking, kan voor de ander een last zijn. Daarom nemen wij elke indicatie even serieus en bieden wij hoogwaardige zorg die hierbij past.

U lekker in uw vel laten voelen, daar streven we naar. Want als we zeker zijn over onze huid, dan stralen we dit ook uit!

Wat de een ziet als een kleine afwijking, kan voor de ander een last zijn.
Daarom nemen wij elke indicatie even serieus.

Wat de een ziet als een kleine afwijking, kan voor de ander een last zijn. Daarom nemen wij elke indicatie even serieus.

hoe werken wij?

Voordat we starten met behandelen, voeren we met u een intakegesprek. Op basis hiervan, stellen we een gedegen behandelplan vast. We informeren u daarbij altijd transparant over de mogelijkheden en het resultaat dat u kunt verwachten. Bovendien is onze zorg er in essentie op gericht om u verder te helpen. Als wij zien dat u gebaat bent bij hulp door een discipline buiten onze praktijk, dan zullen wij u hierin adviseren.

Contact

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.