Over ons

Uw huidtherapeuten

Ik ben Mandy Potters, huidtherapeut en eigenaresse van HuidSpot. Tijdens mijn studie tot allround schoonheidsspecialiste wist ik dat ik meer wilde, dan alleen de gezonde huid behandelen. Zelf heb ik jaren last gehad van een huidprobleem, waardoor ik weet wat voor impact dit kan hebben. Dit versterkte mijn ambitie om meer kennis op te doen, om zo een bredere doelgroep op hoger niveau te kunnen helpen.  

Daarom besloot ik om de Hbo-opleiding tot huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool te volgen. Tijdens deze opleiding richtte ik mij op huidproblemen zoals oedeem, littekens en acne. Maar ook pigment- en vaatproblematiek, overbeharing en camouflagetherapie kwamen aan bod.

Naast mijn passie voor de huid, is tijdens de jaren het gevoel voor een eigen onderneming steeds sterker geworden. Daarom ben ik mijn ervaring in het werkveld, mijn studie tot huidtherapeut en de ambitie tot ondernemer gaan combineren en ben ik in 2018 Huidtherapie Potters gestart. Dit is doorgegroeid naar de praktijk zoals hij nu is; HuidSpot.

Als huidtherapeut ben ik allround in het behandelen van huidproblemen. Daarnaast geef ik u graag advies over huidverzorging. Met deze combinatie zorg ik ervoor dat u weer lekker in uw vel komt te zitten. Een huid om trots op te zijn.

Hopelijk tot ziens in de praktijk!

AGB-code: 90105698
Kwaliteitsregister Paramedici: 39103891788
NVH lid: 520135

AGB-code: 90109232
Kwaliteitsregister Paramedici: 39105676988
NVH lid: 520396

Mijn naam is Joy Withagen, huidtherapeut bij HuidSpot. De opleiding Huidtherapie heb ik gevolgd aan De Haagse Hogeschool en ben in 2020 afgestudeerd als huidtherapeut. Tijdens deze opleiding heb ik diverse stages gelopen in voornamelijk cosmetisch gerichte praktijken. Zowel tijdens de opleiding als tijdens de huidtherapeutische stages richtte ik mij op huidproblemen zoals pigmentstoornissen, vaatproblematiek, overbeharing en acne. Deze diversiteit spreekt mij erg aan. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat u als persoon wordt gezien en aan de hand daarvan een persoonlijk advies en een behandelplan wordt opgesteld. Samen streven wij naar de meest geschikte manier om de huidproblemen en/of klachten die aanwezig zijn te verminderen. Samenspraak met de patiënt is hierbij onmisbaar. Aan het einde van de behandeling(en) vind ik het van belang dat u als persoon voldaan de praktijk verlaat. 

Ik kijk er naar uit u te kunnen helpen bij HuidSpot. Hopelijk mag ik u verwelkomen.

Wist u dat ruim 2 miljoen mensen in Nederland een huidprobleem hebben?

Wist u dat ruim 2 miljoen mensen in Nederland een huidprobleem hebben?

Uw huid, onze zorg

Een huidprobleem kan gepaard gaan met fysieke ongemakken of een zichtbare uitwerking. Beide kunnen veel invloed hebben op ons dagelijks leven. Iedereen ervaart dit anders: wat de een ziet als een kleine afwijking, kan voor de ander een last zijn. Daarom nemen wij elke indicatie even serieus en bieden wij hoogwaardige zorg die hierbij past.

U lekker in uw vel laten voelen, daar streven we naar. Want als we zeker zijn over onze huid, dan stralen we dit ook uit!

Wat de een ziet als een kleine afwijking, kan voor de ander een last zijn.
Daarom nemen wij elke indicatie even serieus.

Wat de een ziet als een kleine afwijking, kan voor de ander een last zijn. Daarom nemen wij elke indicatie even serieus.

hoe werken wij?

Voordat we starten met behandelen, voeren we met u een intakegesprek. Op basis hiervan, stellen we een gedegen behandelplan vast. We informeren u daarbij altijd transparant over de mogelijkheden en het resultaat dat u kunt verwachten. Bovendien is onze zorg er in essentie op gericht om u verder te helpen. Als wij zien dat u gebaat bent bij hulp door een discipline buiten onze praktijk, dan zullen wij u hierin adviseren.

Contact

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.