Behandelingen

Een breed scala aan apparatuur en vaardigheden

Deze pagina geeft een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak voor onze gratis en vrijblijvende intake!

Intakegesprek

Intakegesprek huidtherapie

Heeft u een huidprobleem en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden! Een intake is geheel kosteloos en vrijblijvend.
Acnetherapie

Acnetherapie

Tijdens acnetherapie wordt de huid gereinigd van onzuiverheden als puistjes, mee-eters en gerstekorrels. Hierdoor wordt het huidbeeld rustiger.
Skinpen

Medische micro-needling

Er worden microscopisch kleine huidperforaties gemaakt met vibrerende naaldjes. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit verbetert de huid en vult eventueel littekenweefsel op.
Laserbehandeling ontharen

Laserontharing

Bij laserontharing wordt de haarwortel van de haar verhit door middel van licht. Hierdoor wordt deze definitief beschadigd, waardoor er geen haargroei meer mogelijk is.
Elektrisch ontharen

Elektrische epilatie

Elke haar wordt individueel behandeld door middel van warmte. Doordat de haarwortel te vernietigen, groeit de haar niet meer terug.
Peelings

Toskani Spot Out behandeling

De SPOT OUT is een behandeling om dieper gelegen pigmentvlekken te behandelen. Dit doen we door 1 behandeling in de praktijk uit te voeren, waarna u zelf thuis aan de slag gaat.
Peelings

Peelings

Door het aanbrengen van vloeistoffen op zuurbasis, wordt ervoor gezorgd dat de huid zichzelf sneller vernieuwt. Dit maakt de huid egaler en steviger en vermindert onzuiverheden.
Pigmentlaser

Pigmentlaser

Pigmentcellen worden verhit door middel van lichtflitsen, waardoor deze uiteenvallen. Vervolgens worden deze door het lichaam opgeruimd, waardoor de pigmentvlek lichter wordt.
Pigmentlaser

Vaatlaser

de laser schijnt een lichtbundel waardoor energie vrijkomt in het bloedvat. Deze energie creëert een warmte die de eiwitten in de vaatwand beschadigt. Het lichaam ruimt deze vaatjes daarna vanzelf op.
Laserbehandeling ontharen

IPL

Door middel van de flitslicht methode (IPL), kunnen we pigment, vaatjes en roodheid behandelen. Het licht wordt geabsorbeerd door de rode kleurstof in het vat en/of pigment. Hierdoor komt warmte vrij, waardoor deze cellen uiteenvallen en afbreken.
Cryotherapie

Cryotherapie

Huidaandoeningen als steelwratjes en pigmentvlekken worden zeer nauwkeurig behandeld met de Cryopen. De aandoening wordt bevroren, terwijl omliggend weefsel intact blijft.
Coagulatie vaatjes

Coagulatie

Coagulatie wordt toegepast bij huidaandoeningen als steelwratjes, xanthelasma en couperose. Bloedvaatjes worden afgesloten door ze elektrisch te verwarmen. Het lichaam ruimt deze vervolgens op.
Littekenmassage

Littekentherapie

Littekentherapie kan bestaan uit een combinatie van verschillende behandelingen. Dit om het litteken te verzachten, te versoepelen en minder zichtbaar te maken.
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Wilt u graag een momentje voor uzelf? Bij HuidSpot kunt u ook terecht voor cosmetische gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn niet alleen ontspannend, maar verbeteren ook de conditie van uw huid.
OBSERV 520X in de praktijk

Product- en huidadvies

Benieuwd wat u zelf kunt doen om uw huid in een optimale conditie te houden? Tijdens een persoonlijk product- en huidadvies brengen wij onze expertise graag aan u over!
Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie is gericht op het minder zichtbaar maken van en huidprobleem. De camouflerende producten maken de huid egaler en rustiger.

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  op afspraak

Huidtherapie Potters heeft een nieuwe locatie en naam!

Nog steeds uw vertrouwde huidtherapeut, maar dan in een nieuw jasje.

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.