Huidaandoeningen

Kennis van vele huidaandoeningen

Deze pagina geeft een overzicht van huidaandoeningen die wij behandelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak voor onze gratis en vrijblijvende intake! Ook wanneer uw huidprobleem er niet tussen staat, bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.

Acne gezicht

Acne

Acne zorgt voor puistjes en mee-eters in het gezicht, decolleté of op de rug. Het ontstaat vooral ontstaat op jongere leeftijd. Acne kan zorgen voor een bepaalde onzekerheid, waar wij je graag vanaf helpen.
Acnelittekens

Acne littekens

Acne kan resulteren in achterblijvende littekens en rode vlekjes. Bijvoorbeeld op de wangen of het voorhoofd. Met de juiste behandeling en producten kunnen wij dit verbeteren.
Litteken

Littekens

Een litteken ontstaat na de genezing van een wond. Ze kunnen ons belemmeren bij het bewegen, of de huid ontsieren. Ontdek wat de huidtherapeut voor u kan betekenen.
Rimpels

Fijne lijntjes en rimpels

Huidveroudering resulteert in fijne lijntjes en rimpels. We zien dit vooral rond de ogen de mond en het voorhoofd. De huidtherapeut helpt bij het verminderen of uitstellen van dit proces.
Overbeharing kin

Ongewenste haargroei

(Overmatige) haargroei op plaatsen waar we dit niet willen hebben, kan erg storend zijn. Wij bieden de beste behandelingen voor elke haarsoort.

Melasma

Een melasma of ook wel zwangerschapsmasker genoemd is een verkleuring van de huid die veroorzaakt kan worden door hormonale factoren. Het uit zich door donkere plekken die er grillig en scherpbegrensd uit zien in het midden van het gezicht.
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn donkerbruine verkleuringen, die ontstaan door ophoping van pigmentcellen. Vaak worden ze donkerder in de zomer, wanneer de huid meer aan zonlicht wordt blootgesteld.
Couperose

Couperose

Couperose uit zich als rode of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. We zien dit vooral op de neus, kin en wangen. Kenmerkend is een plotselinge rode verkleuring van de wangen, bij inspanning of pittig eten.
Roodheid

Roodheid

Roodheid in het gezicht of op het lichaam is een vervelend verschijnsel bij vele. Het wordt veroorzaakt door irriterende factoren, maar is vaak succesvol te behandelen!
62bac857beaf51681d4fb301_blog-facemask-700

Eczeem

Constitutioneel eczeem (CE) is een chronische ontstekingsziekte van de huid. Hierdoor ontstaat jeuk, roodheid en schilfering. Wordt je gek van de jeuk en blijf je maar smeren en niets helpt? De huidtherapeut kan je helpen!
Rosacea

Rosacea

Rosacea is een chronische ontstekingsaandoening die gepaard gaat met couperose. Kenmerkend zijn de bijkomende branderigheid, jeuk, droogte en de grove huidstructuur.
Xanthelasma

Xanthelasma

Een xanthelasma is een opeenhoping van cholesterol in de lederhuid, wat zich uit als een klein geel bultje rondom de ogen. Wij behandelen dit door middel van cryotherapie of coagulatie.
Steelwratjes

Steelwratjes

Zoals de naam verklapt, zitten steelwratjes met een steeltje aan de huid vast. Ze variëren van groot tot klein hebben meestal dezelfde kleur als de huid. Met de juiste apparatuur helpen wij u er snel en effectief vanaf.
Ouderdomswrat

Oudersdomswratten

Ouderdomswratten ontstaan op latere leeftijd. Ze variëren van groot tot klein en zien er vaak grillig en droog uit. Door middel van Cryotherapie kunnen wij ouderdomswratten effectief behandelen.
Gerstekorrels

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn kleine wit/gele bultjes die vaak rondom de ogen te zien zijn. Ze gaan niet weg en worden steeds ietsje groter.
Kersenwratje

Kersenwratjes

Kersenwratjes zijn kleine rode vlekjes en kunnen op diverse plaatsen van het lichaam voorkomen. Ze bestaan uit kleine verwijde bloedvaatjes en ontstaan vaak op middelbare leeftijd.
Keratosis pillars

Keratosis Pilaris

Kleine rode bultjes op uw bovenarmen of benen? Dan kan dit misschien Keratosis Pilaris zijn. Ze kunnen jeuken en kleine wondjes veroorzaken.
Spider naevus

Spider Naevus

Deze rode plekjes zijn kleine gesprongen vaatjes. Het is een puntje met rode uitlopers. Net een klein spinnetje. Deze komen spontaan opzetten en trekken niet snel uit zichzelf weg.
gesprongen vaatje

Gesprongen vaatje

Plotseling een klein rood adertje op uw wang of op uw been? Dan is dit een gesprongen vaatje.

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.