Gezichtsbehandeling

Wilt u graag een momentje voor uzelf? Even lekker ontspannen? Bij HuidSpot kunt u ook terecht voor cosmetische gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn niet alleen ontspannend, maar verbeteren ook de conditie van uw huid. Elke behandeling wordt afgestemd op uw huidbehoefte en wensen. Daarnaast kunnen de gezichtsbehandelingen uitgebreid worden met andere huidtherapeutische behandelingen zoals elektrisch ontharen of het coaguleren van plekjes en vaatjes.

Basic facial

De basic behandeling van zorgt ervoor dat u met een goed opgefriste huid de deur uit gaat. Tijdens deze behandeling worden door middel van een peeling, dode huidcellen verwijdert waardoor de huid er meteen helder en fris uitziet. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid krijgt een verzorgend masker opgebracht. De huid zal er weer zacht, fris en helder uitzien! Aan het einde van de behandeling worden er serums en crèmes opgebracht.

Traditional facial

De traditionele behandeling bevat alles om specifieke huidproblemen aan te pakken. Nadat de huid is ontdaan van dode huidcellen door middel van een peeling, worden alle onzuiverheden verwijderd. Daarna kunt u genieten van een heerlijke gezichts-, hals- en decolletémassage. Tijdens deze massage kunnen de verzorgende ingrediënten van het masker goed geabsorbeerd worden. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een bijpassende serums en crèmes.

Platinum facial

De Platinum Facial peel is een intensieve gezichtsbehandeling om de huid in topconditie te brengen. Er wordt afhankelijk van uw huidtype een peeling aangebracht, waarna verstopte poriën en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens wordt het krachtige en luxe vlies -of rubbermasker aangebracht, waarbij een ontspannende massage van nek en schouders wordt gegeven. De behandeling wordt afgesloten met bijpassende serums en crèmes.

Het verschil tussen deze behandelingen zijn de opbouw in gebruikte peelings, maskers en toepassen van massages. Als u hier graag meer over wilt weten, neem dan contact met ons op.

Plan een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek

Benieuwd welke gezichtsbehandeling het best bij u past? Of wilt u weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor uw huid? We informeren u graag tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Huidaandoeningen waarbij deze behandeling wordt toegepast

Rimpels

Fijne lijntjes en rimpels

Huidveroudering resulteert in fijne lijntjes en rimpels. We zien dit vooral rond de ogen de mond en het voorhoofd. De huidtherapeut helpt bij het verminderen of uitstellen van dit proces.
Couperose

Couperose

Couperose uit zich als rode of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. We zien dit vooral op de neus, kin en wangen. Kenmerkend is een plotselinge rode verkleuring van de wangen, bij inspanning of pittig eten.
Rosacea

Rosacea

Rosacea is een chronische ontstekingsaandoening die gepaard gaat met couperose. Kenmerkend zijn de bijkomende branderigheid, jeuk, droogte en de grove huidstructuur.

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Plan een intake

Vrijblijvend en kosteloos!

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.