Injectables

Bij HuidSpot kunt u nu terecht voor een breed scala aan injectables, uitgevoerd door onze ervaren cosmetisch arts Drs Hero Zijlker. De behandelingen omvatten Botox, hyaluronzuurfillers en de huidverbeterende injectables Sculptra en Profhilo. Elk zijn ze zorgvuldig ontworpen om specifieke huidwensen aan te pakken. Of u nu fijne lijntjes wilt verminderen, volume wilt herstellen of uw huid wilt revitaliseren, deze deskundige arts helpt u graag om er op uw best uit te zien. Ontdek de mogelijkheden en geef uw huid de zorg die het verdient!

Wat is Sculptra?

Sculptra is een biologisch afbreekbaar product bestaande uit polymelkzuur. Het stimuleert de huid om collageen te produceren. Hierdoor verstevigt de huid en verminderen fijne lijntjes. De collageenproductie van Sculptra is sterk, maar het proces verloopt langzaam. Het kan daarom maanden duren voordat het effect van Sculptra merkbaar is. Een Sculptra behandeling kan zowel in het gezicht als op het lichaam. Doorgaans zijn twee tot drie behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het effect kan tot maar liefst vier jaar zichtbaar zijn. Voor optimaal onderhoud wordt een jaarlijkse herhaalbehandeling geadviseerd.

Meer weten over deze behandeling? Klik dan hier.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een skinbooster en bestaat volledig uit hyaluronzuur. Ten opzichte van hyaluronzuur fillers is de concentratie hyaluronzuur in Profhilo hoger en is de substantie vloeibaarder. Hierdoor zorgt Profhilo voor huidverbetering, zonder toevoegen van volume zoals het geval kan zijn bij een reguliere filler. Profhilo zorgt voor hydratatie, een stralende huid en verlichting van de fijne lijntjes. Behandelzones voor Profhilo zijn onder andere het gezicht, hals, decolleté, armen, buik en benen.

Meer over deze behandeling? Klik dan hier.

Wat is Botox?

Bij ons vindt u de veelzijdige voordelen van botox, die niet alleen voor cosmetische doeleinden worden toegepast, maar ook voor medische indicaties. Botox, ook bekend als botulinumtoxine, wordt gebruikt om niet alleen fijne lijntjes en rimpels te verminderen, maar ook om medische aandoeningen zoals overmatig zweten, migraine en tandenknarsen te behandelen. Onze ervaren arts past deze veelzijdige behandeling met precisie toe, waardoor u niet alleen kunt genieten van een jeugdiger uiterlijk, maar ook van verlichting van medische symptomen. Kies voor de uitgebreide voordelen van botox en ervaar een verbetering van zowel uw uiterlijk als uw algehele welzijn.

Meer weten? Klik hier!

Wat is een hyaluronzuurfiller?

Fillers zijn vloeibare substanties die worden geïnjecteerd in de huid om volume toe te voegen, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. Naast hun cosmetische toepassingen worden fillers ook gebruikt voor verschillende medische doeleinden, waaronder het verbeteren van littekens, het corrigeren van asymmetrieën, het herstellen van volumeverlies en zelfs het behandelen van bepaalde medische aandoeningen zoals de ziekte van Bell en chronische pijn.

Lees hier verder!

Combinatie met huidverbeterende behandelingen

Het combineren van verschillende huidverbeterende behandelingen en injectables kan de effectiviteit aanzienlijk vergroten. Peelings verbeteren de opname van andere behandelingen zoals skinboosters, wat zorgt voor diepere hydratatie en betere resultaten. Deze synergie zorgt voor een algehele verbetering van de huidstructuur en -toon, waardoor u een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. Bij HuidSpot werken we met deskundige artsen en specialisten om de beste combinatie van behandelingen voor uw huid te bepalen en te realiseren.

Huidaandoeningen waarbij deze behandeling wordt toegepast

Acnelittekens

Acne littekens

Acne kan resulteren in achterblijvende littekens en rode vlekjes. Bijvoorbeeld op de wangen of het voorhoofd. Met de juiste behandeling en producten kunnen wij dit verbeteren.
Litteken

Littekens

Een litteken ontstaat na de genezing van een wond. Ze kunnen ons belemmeren bij het bewegen, of de huid ontsieren. Ontdek wat de huidtherapeut voor u kan betekenen.
Rimpels

Fijne lijntjes en rimpels

Huidveroudering resulteert in fijne lijntjes en rimpels. We zien dit vooral rond de ogen de mond en het voorhoofd. De huidtherapeut helpt bij het verminderen of uitstellen van dit proces.

Intake inplannen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak vast te zetten. U kunt enkele voorkeursdata opgeven binnen onze openingstijden.

 • Ma
  13:00 – 21:00
 • Di
  08:30 – 17:00
 • Wo
  08:30 – 17:00
 • Do
  08:30 – 17:00
 • Vr
  08:30 – 12:30
 • Za
  Gesloten

Plan een intake

Vrijblijvend en kosteloos!

Om u de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website gaat u hier automatisch mee akkoord. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.